Algemene voorwaarden

Afmelding en Organisatorische afspraken

Afmelden
Wanneer je je aanmeldt voor een module of supervisie dag zie ik dat als definitief!
Zodra de groep het minimum aantal deelnemers heeft wordt de organisatie verder in gang gezet. De locatie wordt gehuurd, de facturen verzonden en de certificaten gemaakt.

* Bij afmelding binnen 4 weken voor de aanvangsdatum zijn 50% van de kosten verschuldigd.
* Bij afmelding 2 weken voor de aanvangsdatum zijn alle kosten verschuldigd.
* In overleg kan een inschrijving mogelijk verplaatst worden naar een latere datum.
* Je kunt je plaats altijd laten innemen door iemand anders.

Verdere afspraken
* Bij het onverhoopt niet door kunnen gaan van de training door  de docent (wegens ziekte of anderszins) zal de datum verplaats worden.
* Het onverhoopt niet kunnen deelnemen wegens ziekte door de cursist is voor rekening van de cursist. Mocht er ruimte zijn in een volgende training dan kan worden doorgeschoven naar de nieuwe datum. Er is geen restitutie van deelnemers geld mogelijk.
* Alle vertrouwelijke informatie gedeeld door de cursisten blijft volkomen privé. Er zal buiten de cursusruimte nooit over gesproken worden.
* De informatie, het beeld- en andere materialen aangeboden in de training zijn intellectueel eigendom van de trainer en kan niet gebruikt worden in eigen trainingen.
*Cursisten zijn tijdens de training ten allen tijde zelf (eind-)verantwoordelijk voor hun materiële zaken alsmede voor het eigen fysieke en emotionele welzijn. Uit het volgen van de training kan geen enkele aansprakelijkheid voorkomen voor de organiserende partij.
* Door je aan te melden als deelnemer ga je akkoord met voorgaande punten.