Algemene voorwaarden

Afmelding en Organisatorische afspraken

Wanneer je je aanmeldt voor een module of supervisie dag dan zien wij dat als definitief!
Zodra de groep het minimum aantal deelnemers heeft bereikt wordt de organisatie verder in gang gezet. De locatie wordt gehuurd, de facturen verzonden en de certificaten gemaakt.
Houd er rekening mee dat last minute afmeldingen lastig zijn voor de organisatie maar ook voor de rest van de groep. Wanneer het minimum aantal onverwachts te laag wordt kan de training niet door gaan. De reden van een minimum aantal deelnemers heeft ook te maken met de benodigde groepsdynamiek in de oefeningen.

Marianne neemt de verantwoordelijkheid om de training te verzorgen. Bij ziekte of andere privé omstandigheden zal zij de volle verantwoordelijkheid op zich nemen en een nieuwe datum plannen zodat je alsnog kunt deelnemen. Het deelname bedrag wordt retour gestort wanneer de nieuwe datum je niet past.

Jij neemt de verantwoordelijkheid voor je aan- en afmelding. Je draagt zorg voor betaling. Je neemt zelf de verantwoordelijkheid voor afmelding vanwege privé redenen bijvoorbeeld een te drukke agenda, ziekte, overlijden of andere privé omstandigheden. Dit hoort bij jou. Je mag vervanging regelen. Mocht er ruimte zijn in een volgende training dan kan worden doorgeschoven naar de nieuwe datum. Het deelname bedrag wordt niet terug gestort.

Helen (van de administratie) kan gevraagd worden om iemand van de wachtlijst te plaatsen. Binnen 3 weken voor aanvang van een training hebben de mensen op de wachtlijst vaak nog wel hun agenda vrij, daarna is dat meestal moeilijk, ook zij maken andere plannen. We proberen dat natuurlijk wel altijd voor je te regelen maar het behoort niet tot onze eindverantwoordelijkheid.

Alle vertrouwelijke informatie gedeeld door de cursisten blijft volkomen privé. Er zal buiten de cursusruimte nooit over gesproken worden.

De informatie, het beeld- en andere materialen aangeboden in de training zijn intellectueel eigendom van de trainer en kan niet gebruikt worden in eigen trainingen.

Cursisten zijn tijdens de training ten allen tijde zelf (eind-)verantwoordelijk voor hun materiële zaken alsmede voor het eigen fysieke en emotionele welzijn. Uit het volgen van de training kan geen enkele aansprakelijkheid voorkomen voor de organiserende partij.

* Bij afmelding binnen 4 weken voor de aanvangsdatum zijn 50% van de kosten verschuldigd.
* Bij afmelding 2 weken voor de aanvangsdatum zijn alle kosten verschuldigd.
* In overleg kan een inschrijving, indien mogelijk verplaatst worden naar een latere datum.
* Je kunt je plaats altijd laten innemen door iemand anders.

Door je aan te melden als deelnemer ga je akkoord met voorgaande punten.