Autisme, de wanhoop voorbij

 

Autisme is te genezen! Cease Therapie  (dit boek gaat ook over ADHD en over vacinaties )

Dokter Hans Moolenburgh (87), de éminence grise van de Nederlanse huisartsen, over dit boek:“Wat u met dit boek in handen heeft, is een van de belangrijkste medische meesterwerken van de 21ste eeuw, daar durf ik mijn reputatie om te verwedden!

Er wordt over autisme gesproken als een mentale afwijking ,één die door het gehele medische establishmentals ongeneeslijk wordt beschouwd. Het is een uit de genen voortkomend noodlot, dat het slachtoer en zijn ouders én grootouders in een levenslang diep leed dompelt.

Dokter Tinus Smits noemt het echter een ‘aandoening’,die met fink wat doorzettingsvermogen, en met de juiste aanpak enorm kan verbeteren en zelfs in velegevallen geheel kan genezen..! Een van zijn dankbare leerlingen ben ikzelf. Ik begon zijn therapie toe te passen bij de vele kinderen met lelijke neurologische klachten door o.a. vaccinaties en zag resultaten, die ik niet voor mogelijk had gehouden.”

In de dertig jaar dat hij werkzaam was als homeopatisch arts, zag Tinus Smits, de auteur van dit boek, een explosieve toename van het aantal autistische kinderen. Hij behandelde meer dan 300 autistische kinderen, waarvan in veel gevallen de ouders hun kinderen 100% genezen verklaard, terugvonden. Deze ervaringen en de ontdekkingen van Tinus Smits staan opgetekend in dit unieke boek.

Autisme is te genezen!

Tinus Smits typeert autisme als een zogenaamde ‘stapelingsziekte’, een ziekte met meerdere oorzaken. Hij heeft de laatste jaren van zijn leven gewijd aan het ontwikkelen van een therapie, de zgn. ‘CEASE’ therapie, om autistische kinderen te genezen.

Aan de basis van deze therapie ligt de isotherapie, een vorm van homeopathie die de toxische stoffen – die autisme mede hebben veroorzaakt – als een homeopathisch medicijn gebruikt. De CEASE therapie verovert momenteel de hele wereld; precies zoals Tinus Smits het zich ten diepste wenste..!