Homeopathie, de kracht van subtiele geneeskunst

De specialisaties van homeopaat Tinus Smits zijn: vaccinatie­problematiek, niet-toxische tumortherapie en autisme.

Tinus Smits is een gerenommeerd homeopathisch arts met meer dan twintig jaar ervaring. Door de gedegen achtergrondinformatie en een schat aan sprekende voorbeelden uit zijn eigen praktijk schreef hij met dit boek een getuigenis van de sublieme werking van de homeopathische geneeskunde. Daarnaast wil hij met Homeopathie, de kracht van subtiele geneeskunst ook tegenwicht bieden aan de negatieve publiciteit die de homeopathie de laatste jaren heeft ondervonden. Vanuit zijn alternatieve zienswijze en ervaring laat Smits zien dat de huidige reguliere geneeskunde voor verbetering vatbaar is en biedt hij een visie voor de toekomst.

Hij geeft regelmatig les in binnen- en buitenland, voor zowel niet-arts-homeopaten als zijn collega’s. Hij heeft een aantal publicaties op zijn naam staan, waaronder het spraakmakende Vaccineren, niet zonder risico (met Heidy van Beurden).

Recensie

In eigentijdse bewoordingen zet de auteur uiteen wat homeopathie inhoudt, hoe het werkt, welke verschillende werkwijzen er zijn, voor wie het werkt en waarom het geen placebo is. De schrijver is een gerenommeerd homeopathisch arts met meer dan twintig jaar ervaring. Zijn specialismen zijn vaccinatieproblematiek, niet-toxische tumortherapie en autisme. Hij combineert in zijn behandelingen homeopathische benaderingen met andere natuurgeneeskundige toepassingen. Zijn verhaal is met vele praktische voorbeelden uit zijn eigen praktijk een fantastische uitleg over homeopathische geneeskunst. Zeer verhelderend en met een goede visie voor de toekomst. Geschikt als medische informatie of ter inzage voor ieder die twijfelt aan de reguliere gezondheidszorg. Gedrukt in een kleine letter en met ruime interlinie.

P.D. Sijtsma-Rietberg