De bewegingen van de geest

Dit boek neemt u mee naar een nieuwe dimensie in menselijke relaties. Die tussen man en vrouw, ouders en kinderen, hemel en aarde. In liefde en conflict, in ziekte en gezondheid, in leven en dood. De bewegingen van de geest zijn een scheppende kracht die ver uitreikt boven individuele mensen, families en culturen. Een kracht die schept en verbindt. Voorbij goed en kwaad. Wie in harmonie handelt met de bewegingen van de geest voelt dat onmiddellijk. Het lezen van dit boek werkt louterend en bevrijdend.

Voor diegenen die familieopstellingen kennen: met de bewegingen van de geest brengt Hellinger opstellingen in een nieuwe dimensie. Meestal worden maar één of twee representanten opgesteld waarna de begeleider uiterst terughoudend handelt in afstemming met de bewegingen van de geest.

Dit boek neemt de lezer op heldere wijze mee in de ontwikkeling die Hellinger heeft doorgemaakt. Daarnaast is het een handboek voor iedereen die geïnteresseerd is in helpen in afstemming met de bewegingen van de geest. Voor professionele hulpverleners en begeleiders van opstellingen is dit boek een flinke stap voorwaarts.