Gezonde verhoudingen

Verplichte literatuur bij de training: Module 2; verdieping

Klik op de titel van het boek om direct via Bol.com te kunnen bestellen

Dit boek is een prachtig boek om te lezen met veel voorbeelden!
Het is verplichte literatuur voor deelnemers aan de training Opvoedopstellingen Module 2  (indien je een certificaat wilt).
Meer over accreditatie: zie info bij de trainingen zelf.

Familieopstellingen in de praktijk

Mensen stuiten in hun leven vaak steeds weer op dezelfde problemen. Meestal hebben ze geen idee waarom ze iedere keer dezelfde verkeerde keuzes maken, last hebben van angstgevoelens of hun relaties zien mislukken, en ze weten niet wat ze ermee aan moeten.

In Gezonde verhoudingen laat Indra Torsten Preiss zien dat het in deze gevallen gaat om patronen die het individu overstijgen en die onbewust van de ene generatie op de andere overgedragen worden. Aan de hand van duidelijke achtergrondinformatie en praktijkvoorbeelden maakt hij duidelijk dat familieopstellingen deze patronen aan het licht kunnen brengen. En net alleen dat: deze opstellingen dragen ook oplossingen aan waardoor mensen hun leven echt positief kunnen veranderen.

Dit verhaal wordt aangevuld met een overzicht van de laatste ontwikkelingen op het gebied van toepassingen, zoals organisatieopstellingen, structuur- en tafelopstellingen, en wetenschappelijk onderzoek ten aanzien van familieopstellingen.