Wat je niet vertelt wordt over vaccinaties

Vele wereldwijde wetenschappelijke onderzoeken worden weggehouden van het grote publiek of worden zelfs belachelijk gemaakt. De ingrediënten van de huidige vaccinaties zijn de laatste jaren drastisch veranderd, hetgeen ook niet aan de grote klok wordt gehangen. De farmaceutische industrie maakt zelfs afspraken met overheden waardoor – indien er bijwerkingen optreden bij gevaccineerden – de slachtoffers geen juridische claims kunnen indienen. Hoe kunnen overheidsfunctionarissen zo eenvoudig besluiten nemen over onze lichamen en de lichamen van onze kinderen? Dat is wat de auteur van het boek Vaccinaties bezig hield en nog steeds houdt. Door zelf op onderzoek uit te gaan – voornamelijk via Internet – kwam Anneke Bleeker erachter dat niet alles wordt verteld door de autoriteiten.

Er worden ziekten verzonnen om te kunnen vaccineren: de farmaceutische industrie groeit explosief. Anneke startte een emailactie om Nederland en daarbuiten te waarschuwen. Ze startte een website onder de naam verontrustemoeders.nl en merkte dat er nog vele duizenden verontruste moeders, vaders en ouders in het land waren. Ze kreeg bijval van wetenschappers, artsen, therapeuten en vele anderen die nog niet hardop gezegd hadden wat Anneke hardop zei: “winst en belastinginkomsten zijn belangrijker dan de gezondheid van de consument”. Anneke heeft haar bevindingen beschreven in haar boek Vaccinaties. Ze heeft haar boek opgedragen aan een overleden jongen van 9 jaar, die voor een vaccinatie kerngezond was. Ook bij de overlijdensgevallen van jonge kinderen en ouderen wordt door de overheid stelselmatig niet alles verteld. Het middel is inmiddels erger geworden dan de kwaal. Anneke geeft in haar boek ook andere methoden aan om je te beschermen tegen ziekten. Waren vaccinaties ooit een geschenk uit de hemel, de industrie en overheid zijn nu doorgeslagen.

Over de auteur:

Anneke Bleeker is een gewone moeder die ongerust raakte over de vaccinatie voor Baarmoederhalskanker, en wilde meer informatie als er door de overheid, RIVM en GGD’s werd gegeven.

Inmiddels is zij door haar uitgebreide onderzoeken een expert geworden op het gebied van vaccineren, en wat dat voor gevolgen heeft voor het menselijk lichaam.

Zij is oprichtster van de website www.verontrustemoeders.nl.

 

 

Recensie(s)

NBD|Biblion recensie

De auteur wil in dit boek een duidelijk geluid laten horen tegen de gangbare gedachte dat vaccineren goed is. Toen in 2008 in Nederland werd gestart met de vaccinatie bij jonge meisjes tegen HPV, ter voorkoming van baarmoederhalskanker, vielen haar de schellen van de ogen. Zij laat aan de hand van voorbeelden zien wat er fout kan gaan. Bij de vaccinatie tegen Mexicaanse griep in 2009 werd de schrijfster een nationale beroemdheid. Zij noemt zich een verontruste moeder. Haar informatie heeft zij van internet en van (veelal miskende) deskundigen die zij wel vertrouwt. Om haar betoog te onderbouwen maakt zij wel heel erg selectief gebruik van feiten. De WHO, de overheid, het RIVM en de ‘farma-maffia’ spannen samen zonder het hele verhaal te vertellen. Ziekten als ADD, Asperger, autisme en fibromyalgie zouden allemaal wel eens met het vaccineren te maken kunnen hebben. Het is jammer dat de terecht kritische blik op bestaande instituten vertroebeld raakt wanneer het gaat over alternatieven. De stelling dat een natuurlijk product niet schadelijk kan zijn, is hier een voorbeeld van. Dit boek geeft een eenzijdig geluid tegen vaccineren en leidt tot onverantwoorde bangmakerij. Met aanbevolen boeken (zonder jaartal), voetnoten en websites. Paperback met normale druk.