Is er iets in het gedrag van jullie kind(eren) veranderd?

“J. lijkt langzaam wat meer zelfvertrouwen te krijgen.”
“M. was een heel stil kind we kregen moeilijk kontakt met haar, gelijk die zondag was er al verandering, en dat heeft zich doorgezet, ze vertelt meer en ze is vrolijker geworden”

“Erg goed! Y. was al maanden ‘s nachts wakker. Moest erg huilen, was ontroostbaar, kon niet alleen zijn en was wanhopig (en wij ook!). Al na een paar dagen sliep ze langer door. In eerst instantie werd ze nog wakker en liet ze zich troosten (!), na een paar dagen sliep ze gewoon lekker door.”

“Het gaat prima! Wij waren altijd bang hem te verwennen (hij vraagt altijd om “meer”), maar omdat Robert ons vertelde dat S. hoge normen en waarden van zichzelf heeft, zijn we nu minder bang hem te verwennen. We geven hem dus veel meer ruimte om zijn eigen leven vorm te geven (binnen onze eigen grenzen en normen natuurlijk). S. reageert daar heel goed op, voelt zich ook meer begrepen door ons. Heel waardevol dus geweest, die sessie.”

“Het gaat een stuk beter. Er is een boel meer duidelijk geworden. Ik ben meteen jullie raad gaan opvolgen en ik zie een veel blijer gezelliger I.”

“Met T. gaat het een stuk beter. Hij doet nog steeds niet veel voor school, maar de strijd is weg. Een stuk relaxter.”